1245498194_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Meillä on pieni cava-vauvva Simba, joka on nyt hieman yli 8-viikkoa.  Simba on hyvin utelias kaveri, joka tykkää tutkia kaikkea uutta ja vipeltää sinne sun tänne. Cavalierit on mahtavia koiria. Ne ovat ihmisrakkaita, tykkäävät lapsista ja rakastavat ulkoilua.

Simba on meidän ensimmäinen koira, mutta tuskin tulee olemaan viimeinen. Cavalier on rotuna tuttu meille molemmille (minulle ja miehelleni) ja olimmekin jo pitkään etsineet omaa cava-vauvvaa. Vihdoin sattui sopiva kenneli kohdalle ja sopiva pentue.

Tänään meillä kävi vieraita ja Simba oli hieman ihmeissään. Se nuuhki iloisesti vieraiden varpaita ja koittipa jopa hieman purra niitä, kuten pennuilla on usein tapana. Simbaa ei näyttänyt yhtään ujostuttavan,  vaan se leikki vihreellä sammakollaan ihan normaaliin tapaan.

Tänään pestiin Simba ekaa kertaa kotiintulon jälkeen. Olihan tuo pikku-ukko hieman ihmeissään ja jopa hieman peloissaan, kun sitä pestiin. Kuivaamisesta Simba nautti suuresti.

Nyt pikku-ukko on tuolla huilaamassa rankkojen leikkien jälkeen. Kyllähän se leikkiminen väsyttää, joten pitäähän sitä välillä huilia. Että jaksaa taas herättyään syödä ja leikkiä.

Tässä kaikki tällä kertaa!

Mukavia kesäpäiviä kaikille koirien ystäville =)

.nnu