Ollaan mieheni kanssa todettu, että Simba on paljon fiksumpi koira kuin se ensi silmäyksellä antaa ymmärtää. Pikku herra osaa monesti yllättää meidät aivan täysin, osaamalla vaikka mitä. Hyviä esimerkkejä löytyy monia mutta tässä muutama.

Pentuna reenattiin suht ahkerasti Irti-käskyä. Eli ideana on, että koira päästää esim. lelusta irti (tiputtaa lelun maahan) käskystä. Noh junnuiän alettua kyseinen käsky hieman unohtui kaiken muun ohella. Olinkin hyvin yllättynyt kun tossa viikko sitten päätin kokeilla miten Simba reagoi jos sanon irti, sillon kun sillä on lelu suussa. Noh sehän tiputti lelun heti käskyn kuullessaan. Ajattelin että tämä oli kyllä hyvää tuuria, koska ei oltu reenattu käskyä aikoihin. Noh ollaan miehen kanssa nyt kokeiltu irti käskyä erilaisissa tilanteissa ja aina Simba on totellut. Eli ainakin tässä pätee sanonta "se minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa".

Sama homma näytti käyvän myös tänne-käskyn kanssa. Pentuna reenattiin sitä ahkerasti, junnuna vähän jäi, mutta silti tuo pikkunen tottelee käskyn kuullessaan. Simba on myös siitä jännä että se ei näytä odottavan mitään palkintoa tänne käskyn jälkeen . Sille suurin palkinto näyttäisi olevan se, että se pääsee juoksemaan luokse. Simba kun näyttää rakastavan juoksemista.

Mutta nyt touhuilemaan pikku herran kanssa. Mukavia kesäpäiviä kaikille!