Jotenkin on viime päivät menny älyttömässä kiirehtimisessä ja tuntuukin että viimisen kuukauden tai oikeastaan kesän aikana on tapahtunut vaikka mitä.

Keskiviikkona alotettiin toko Simban kanssa. Se tokon ohjaaja on ihan älyttömän mukava ja tunnin jälkeen olikin mielettömän hyvä fiilis. Tää on kyllä niin mun ja Simban laji. Simba tykkää koulutuksessa ja tuolla tokossa voidaan oppii kaikkee hyödyllistä. Avokille puhuin jo, että taidan keväälläkin jatkaa tota tokoa. On meinaa sen verran mukava laji. Tuli vähän kotiläksyjä, jota pitäskin alkaa oikeen kunnolla treenaa. Ku tänään ei olla paljoa vielä ehitty.

Tänään tavattiin uutta koirakaveria. Simba pääs tutustuu yhteen klainiin. Oli kiva kattoa kaverusten juoksua. Kerrankin kun sattu semmonen koira, joka leikkii samallalailla kun Simba. Simba kun ei ymmärrä muita kun juoksu leikkejä.

Simba on kyllä aikuistunut viime aikoina ihan hirveästi. Se sellanen pentu/teini riekkuminen on vähentynyt ja pojasta on tullut hurjasti rohkeampi. Eli vanha Simba on palannut teini-iän pelkojen jälkeen. Nykyään jos Simba pelkää jotai, se eka hieman ihmettelee mutta pian jo uskaltaa mennä kattoo pelottavaa asiaa. Vaikka joku pelottas niin uteliaisuus on suurempi ja se pelottavakin asia pitää käydä tutkimassa.

Itellähän noi opinnot on hieman..nooooh...kesken. Työt kun on vienyt vähän "liikaa" aikaa. Pitäskin nyt alkaa orientoitumaan (vihaan tota sanaa btw) opiskeluun ja opparin tekemiseen. Oon vaan jotenkin nyt niin nauttinut näistä syksy säistä (vitsi mikä rimmaus :D). On ihanaa kun on tuulista ja pimeää. Syksy antaa luvan rauhottua ja vetäytyä kotiin lepäämään. Taidankin siis siirtyä tonne Simban seuraks sohvalle kököttää. Mukavaa syksyä kaikille! :--)