Noh vuosi on vaihtunut ja olen syvästi päättänyt skarpata tämän blogini kanssa. Aion siis kirjoittaa useammin. Nyt aika on mennyt lähinnä muiden blogien lukemiseen.

Aloitin tekemään meidän Simballe villapaitaa, koska on ollut aika kylmä. Harmikseni totesin, että koiramme on aivan älyttömän pieni. Puran nyt toista vai kolmatta kertaa kyseistä villapaitaa pienentääkseni sitä jälleen. Huvittavaa on, että villapaidan ohje on tehty 16 viikkoiselle koiranpennulle. Meidän Simba on 8 kk. :-D

Simba on keksinyt hauskan uuden tempun. Nimittäin palkintoraksujen pois sylkäisyn. Vitsailemmekin mieheni kanssa siitä, miten pitkälle Simba saa raksut sylkäistyä. Koiran koulutuksen kannalta olisi hyvä jos koira olisi edes hieman ahne, eikä näin nirso kuin meidän Simba. Olemme kokeilleen palkintoina jos jonkin sortin herkkuja lihapullista raksuihin mutta ne kaikki tuntuvat olevan Simballe yhtä ja samaa. Olemme toki kokeilleet palkintona myös leluja, mutta nekään ei aina tunnu kelpaavan.

Mutta jottei tämä menisi ihan valittamiseksi olen todennut viime aikoina varmaan miljoona kertaa miten ihana lemmikki on koira ja varsinkin pieni koira. Se kulkee joka paikkaan mukana ( siis kaikkiin tarvittaviin paikkoihin. en kyllä koiraa veisi ikinä esim. kauppaan mukaan. sellaista en tajua) Pieni koira syö vähän joten voi ostaa vähän kalliimpaakin ruokaa, kun sitä ei mee paljon. Simbasta näyttää tykkäävän kaikki. Jopa ne niin sanotut ei-koira-ihmiset.

Simba on murkkuikäinen ja se on alkanut pikku hiljaa näkyä. Herralle on tullut omaa tahtoa lisää ja muutenkin selviä murkkumerkkejä on ilmassa. On se silti aivan ihana pikku pörriäinen. Ja varsin oppivainenkin. Mutta nyt pitää mennä katsomaan kun isäntä kouluttaa tuota pikku vesseliä.