Voi voi nyt on meidän poika kasvanut isoksi. Tiistaina tuli yksi vuotta täyteen. Vaikka pienihän toi oikeesti vielä on. Oltiin miehen kanssa siinä uskossa, että Simba painaa lähemmäs kuus kiloa. Totuus paljastui perjantaina kun oli yks vuotis tehosterokotukset. Simba painoikin vain 4,75 kg. Eli pieni poikahan se on.

Simba oli synttäreillä tyytyväinen, koska siskoni olivat muistaneet Simbaa lahjoilla. Ja kyllähän meki Simballe herkkuja ostettiin ja annettiin, kun kerta syntymäpäivä oli.

On kyllä tullut huomattua, että teini-ikäisellä koiralla on Paljon energiaa. Tuntuu että aamulenkki alkaa olla liian lyhyt, kun toi Simba pursuaa aamulla energiaa. Nykyään pikkuinen jaksaa juosta ja hyppiä ja pomppia vaikka kuinka paljon. Enää ei nukuta ihan joka välissä ja yöunetkin ovat hieman lyhentyneet. Mutta on se kyllä mukavaa, että voi käydä pitkiä lenkkejä.

Oon kyllä tyytyväinen että saatiin viime vuonna kesäpentu. Sisäsiistiksi opettaminen oli helpompaa. Ja nyt tää suuri energiateini-ikä sattuu keväälle jollon muutenkin tulee liikuttuu enemmän.

Karvaiset kaverit on kyllä ihania! Ja loppuun kuvia tyytyväisestä synttärisankarista syömässä herkkuja. ( Liikkuvaa koiraa on muuten vaikea kuvata)