Tulipa tehtyä Simballe uus villamantteli, kun edellinen oli jäänyt liian pieneksi. Tein nyt tollasen oikeen uhkeen muhkeen pitkän mikä ainakin lämmittää. Simbahan ei tästäkään puvusta ollut kovin mielissään, mutta minkäs teet. Raukka kun palelee niin helposti.

 

 

 

 

 

Puvun tein vähän oman pään mukaan, enkä oikeestaan mitään ohjetta käyttänyt. Jämälangoista tuli tehtyä, siks raidat. Mut ihan kiva tost loppuen lopuks tuli. Ehkä hieman värikäs vaan :--D

 

Simba on saanut "uuden" pedin. Eli siis äitin entisen koiran vanhan pedin. Se kun ei tota petiä paljon käyttänyt. Simbahan otti sen heti omaksi, kuten ekana iltana otetusta kuvasta näkee:

Huonoo tossa on se, että Simba käy syömässä tota petiä. Ollaankin alettu nostaa se pois sillon kun ei olla ite paikalla. Simba kun muutenkin päivisin nukkuu sohvalla tai nojatuolissa eikä tuolla pedissä.

Välillä Simba nukkuu jotenkin tosi hassusti. Useimmiten ei tuu otettuu kuvii niistä hetkistä, mutta kerrankin oli kamera esillä kun Simba sattu nukkumaan erityisen söpösti:

 

Simballa on myös tapana mennä outoihin paikkoihin nukkumaan:

Täällähän on mukava maata.

Siis miten niin tässä on huono olla?

Taidankin vähän torkkua tässä.

 

Että semmosta tällä kertaa. Tulispa äkkiä lunta ja pari astetta pakkasta, niin ois valosampaa. Kyllästyttää tää pimeys.