Nyt saattaapi tulla sekalaista tekstiä, kun kirjoittaja on kuumeessa. Onpa iskenyt oikeen kunnon syysflunssa, on meinaa kuumetta ollut ihan älyttömästi.  En ees muista koska viimeks on ollut näin paljon.

Viime viikolla oli toinen toko-kerta ja oli kyllä tosi mukavaa taas. Simba oppi paljon uutta ja jakso keskittyä tosi hyvin. Tehtiin perusasentoa, maahan menoa pelkästä käskystä (meillä tehty käskyn ja käsimerkin kanssa ennen) ja seuraamista. Sekä semmosta perusasento. Sit tehtiin semmost: istu,sit omistaja menee vähän matkan päähä koiran koko ajan istuessa, omistaja palaa takas, perusasento,istu ja palkka . Saatiin taas paljo kotiläksyjä. Tosin sadepäivät ja mun kipeys on vaikuttanut reenailuun, mutta ei voi mitään.

Muutenkin hyviä Simba uutisia. Simba on viimisen 4 kuukauden aikana lihonut 300 grammaa. Jee! Ollaan kiinnitetty ihan älyttömästi huomioo sen ruokailuun ja kikkailtu kaikenmoista. Ja hyvin näyttää noi perus RC Mini Sensible-nappulat maistuvan. Ens kesänä Simba taitaa olla jo kunnon kokonen cava.

Jännää miten Simbasta näkee, että se on aikuistunut. Kaikki semmonen pentuhössötys on jäänyt pois. Kouluttaessa se on tosi skarppina ja jaksaa jo aika pitkään keskittyä. Ja muutenki tykkää kouluttamisesta.Ja toi ruokahalu on kasvanut aivan älyttömästi. On päiviä jollon se syö kun hevonen. Mikä on vaan tosi jees.

Meije piti tänä syksynä käydä tekee Simballe vähä terveystutkimuksia, mutta ne nyt peruuntu. Täytyy sitte joku toinen kerta harkita niitä.

Kumpa huomenna ei satais. Ei oike toi toko mahda onnistua Simban kanssa jos sataa, kun poikahan vihaa sadetta. Se ei suostuis menee ees lenkille sateella. Saa väkisin sitä ulkoiluttaa.

Että semmosta tällä kertaa.