Oltiin eilen match show:ssa Kaupin vinttikoiraradalla ja tämä olikin Simban eka mätsäri. Simba sai sinisen nauhan, ei sijoitusta, eli niin kuin arvattiinkin. Ei olla hirveesti reenattu Simban kanssa, joten aateltiin vain mennä hakemaan Simballe kokemusta mätsäreistä. Jos vaikka joskus ihan näyttelyynkin osallistuis.

Simballa meni kehässä paljon paremmin kuin osattiin odottaa. Ennen mätsäriä meinaan harjoiteltiin ja ne meni täysin juoksien ja hyppien, joten kovin suuret odotukset ei ollut SImban kehäkäyttäytymiselle. Simba kuitenkin skarppas ja meni kehässä suhteellisen nätisti. Otiin myös tosi tyytyväisii Simban pöydällä oloon. Poika antoi hienosti kattoa hampaat ja kaikki ja tuomari jopa kehaisi siitä. Mikä teki mut tosi ylpeeks, koska Simba vähän pelkää pöytiä (niistä tulee mieleen lääkärikäynnit).

Simban arvostelussa luki:

Ujohko, lisää mätsäreitä, liikkuu kauniisti, iloinen liikkuessaan.

Kivointa mätsärissä oli tavata cavatuttuja ja Simba pääsikin leikkimään kavereiden kanssa. Oli myös kiva nähä erirotusia koiria ja tarttuipa mukaan ajatus siitä minkä  rotuinen meidän seuraava koira voisi olla.

Eli nyt jatketaan reenaamista SImban kanssa ja koitetaan osallistuu uusiin mätsäreihin. Vielä muutama kuva eilisestä:

 Odotetaan mätsärin alkamista.

 

Alkulämmittely juoksua kehässä.