Simba kävi mätsärissä Urjalassa 31.7. Tää olikin Simban toka mätsäri. Töitten takii ei olla oikee ehitty käymään. Ja tulevatkin mätsärit menee harmillisesti töitten päälle. Mutta takas asiaan.

Simba meni kehässä tosi nätisti. Käveli ihan oikein ja reippaasti. Tällä kertaa isäntä händläsi Simbaa ja ainakin omasta mielestä händläys meni paremmin ku mulla itellä. Simba ei yhtään riehunu, hyppiny tai muutenkaa temppuillut kehässä.

Isäntä sai Simban myös oikein nätisti seisomaan pöydällä. Poika ei kertaakaan edes meinannut laskea peppua pöydälle. Noh Simba sai sinisen nauhan, eikä sijoittunut, koska tuomarin mielestä massaa pitäisi vielä kasvattaa. Pitkään se tuomari mietti kyllä. Mutta ollaan tyytyväisii tohon. Tottahan se on, että massaa pitäs olla enempi ja sitä koko ajan kasvatellaan.

Ollaan kuitenkin hirmu tyytyväisiä Simban suoritukseen, koska se meni niin hyvin ja nätisti. Varsinkin kun ei olla kauheesti reenattu. Tuli jopa sellanen fiilis, että Simban kanssa vois joskus mennä ihan oikeeseen näyttelyynki. Jahka painoa on tullut lisää.

Päivä meni muutenkin kivasti. Mätsäri oli ihan hyvin järjestetty, mitä nyt hieman aikataulut veny, mutta sehän kuuluu asiaan.

Ja loppuun tietenkin kuva pojasta hieman ennen kehään menoa.