Nyt on viime päivinä ollut niin kuuma, että päätettiin opettaa Simba uimaan. Tossa lähellä on onneks sellanen pieni järvi, jossa on muutamia koiranuitto-paikkoja. Olin aika varma, että Simba inhoaisi uimista, koska herra on niin hieno helma. Mutta päätettiin silti kokeilla.

Ensin jonoteltiin hetken aikaa koiranuitto-paikalle, kun oli hieman ruuhkaa näin lämpöisenä päivänä. Sitten vihdoinkin päästtiin. Koitettiin eka houkutella Simbaa veteen, mutta eihän se yllätys yllätys suostunut menemään. Noh ei muuta kun koira kainaloon ja rämpimään veteen. Pistin Simban uimaan rantaa kohden ja hienostihan se sujui. Kyllä se osaa uida. Pari kertaa sitä uitettiin ja sitten vielä leikittiin rannassa.

Simba näytti jopa nauttivan uimisesta ja oli aivan innoissaan uimisen jälkeen. Koti matka meni riehuen ja juosten. Illalla meillä olikin yksi hyvin väsynyt koira. Hyvän uintikokemuksen pohjalta ollaan nyt käytetty sitä useamminkin uimassa. Ja varmasti tullaan käyttää vielä lisääkin. Harmi vaan kun ei oo omaa mökkiä, missä Simbaa ois helpompi uittaa. Mutta ei pidä valittaa, koska tossa järvellä sentään on sellasia paikkoja jossa koiria voi uittaa. Noi koiran uitto paikat tuntuu olevan hieman harvassa.

Loppuun pari kuvaa uinnin jälkimeiningeistä. Simba on innokas ja ei meinaa pysyä paikallaan,että sais kuvaa: