Näin opparin teon ohessa sitä jotenkin kummasti huomaa eksyneensä jos millaisille nettisivuille. Ajattelimpa laittaa muutamia testituloksia tänne:

Tyylitesti by Olivia

Tulos:

Hehku hillitysti

Tyyliisi sopii parhaiten yksinkertainen mekko, joka muuntuu asusteiden avulla tilanteen ja filiksen mukaan. Acnen Liberten kaltainen nudesävyinen mekko vie sinut mutkattomasti läpi juhlakauden: juhlallisuuksissa se kaipaa seurakseen vain ronskeja korkoja ja sumuisen silmämeikin, rennommissa tilaisuuksissa voit pukea sen päälle jakun tai ohuen, kapean nahkatakin. Nude- ja puuterisävyt ovat lähes yhtä monikäyttöisiä, mutta mielenkiintoisempia kuin aina turvallinen musta. Kun mekko on yksinkertainen, suosi juhlavaa materiaalia: himmeä silkki tai crepe tekee perusmekosta salonkikelpoisen.

Testi löytyy siis: 

www.olivialehti.fi/Tyyli/Tyylitesti/tabid/60/Default.aspx

 

Seuraava testi on Olivian millainen laukku sopii tyyliisi ? (ihan niin kuin en itse tietäisi :P )

www.olivialehti.fi/Tyyli/Tyylitesti/tabid/60/Default.aspx

Tulos:

Hanki rokkaava tilaihme

Tyyliisi sopii parhaiten Alexander Wangin Darcyn kaltainen salonkikelpoinen, mutta särmikäs laukku. Musta nahka sopii niin toimistolle kuin iltamenoihin, hillityt niittiyksityiskohdat tuovat laukkuun ripauksen rokkia. Suosi rentoa tilaihmettä, joka palvelee pitkän päivän aamusta iltaan. Napakka nahka on paras materiaalivalinta, kun tarvitset luottolaukun, joka kestää mukana menossasi.

Kolmantena testinä on millaisen syystakin hankkisit?

www.olivialehti.fi/Tyyli/Tyylitesti/tabid/60/Default.aspx

Tulos:

Olet Vapaaherratar

Syksyn tyylisi on kartanohenkinen Vapaaherratar. Hanki kelsiturkki tai trenssi maanläheisissä väreissä. Tyyliisi sopii takki, jossa on vyö korostamaan tiimalasivaikutelmaa. Suosi takkeja, joiden materiaali on nahka tai öljytty puuvilla.

 

Njaa. Että semmosta :--D