Simbasta on nyt virallisesti tullut Simba rohkea. Meinaa tänään lenkillä Simba teki jotain ennenkuulumatonta.

Ensin koulutettiin Simbaa kentällä ja hienosti sujui. Tosin viereisen kentän jalkapallonpotkijat vähän tuppasivat häiritsemään Simban keskittymistä. Mutta joka "temppu" tuli siltikin tehtyä.

Koulutuksen jälkeen tehtiin Simballe hieman jälki-harjoitusta. Sain työkaverilta hyvän vinkin miten voi tehdä lenkillä jälkiharjoitusta ja sitä ollaan nyt muutaman kerran tehty. Ja Simba on aina edistynyt siinä.

Sitten jatkettiin lenkkiä, kunnes huomasin lähellä kenttää sellaisen kolmion muotoisen "esteen". Siinä on siis rappuset ylös ja alas. Noh hienon koulutus ja jälkiharjotuksen jälkeen ajattelin, että kokeillaan josko Simba suostuisi menemään pari rappusta.

Simba ei siis tykkää yhtään rappusista. Ollaan reenailtu niitä ja ulkona olevat puurappuset alkavatkin jo sujua. Mutta esim. rappukäytävän liukkaat rappuset tuottavat harmaita hiuksia.

Totesin "esteen" ekan rappusen olevan liian korkeella, että Simba voisi astua siihen. Joten päätinkin nostaa Simban ekalle rappuselle ja katsoa etenisikö se. Niin eikös meidän poika mee estee ihan ylös asti, seiso siellä päällä niin tyytyväisenä ja tuu alas ilman mitään ongelmia.Toki nakilla houkuteltiin, mutta silti.

Junnuiän pahimpina mörköaikoina Simbaa ei saanut edes lähelle rappusia, ja nyt noissa ei ollut mitään ongelmaa. Vaikka menikin tollasta estettä ensimmäistä kertaa. Oon kyllä tosi ylpeä Simbasta. Täytyykin ensi lenkillä koittaa jos sen ekankin rappusen Simba pääsis ite. Simba olkoon siis nyt Simba rohkea.