Lumisade on tullut myös tänne Tampereen seudulle. Eilen tuli vähäc lunta ja tänään on tullut lisää. Toisaalta mukavaa, kun on heti valosampaa. Mut loskakelit ei oo kyllä kivoja.

Äskön lenkillä alkoi tulla lunta ihan mukavasti ja Simbahan oli "kauhuissaan". Pikku herra kun ei lumesta, vedestä tai ylipäätään kylmästä perusta. Sillä meni heti naama mutrulle ja lenkillä kävely tökki. Kotiin päin mentäessä herra alkoi sitten kiirehtimään, jotta pääsisi mahdollisimman nopeasti pois pihalta.

Simban onneksi, meidän harmiksi, loskakelit tarkoittaa kuivaamista. Simba meinaa rakastaa kuivaamista. Lenkiltä tultaessa se on nenä vessan ovessa kiinni, että pääsee mahollisimman pian kuivattavaks. Ja jos se sattuu joskus ennen kuivausta eksymään olkkariin, riittää kun sanoo sille että "mennään kuivaamaan" niin herra juoksee vessaan. Huolellisen kuivauksen jälkeen onkin hyvä aina kirmata pitkin asuntoa intoa puhkuen.

Pitäisikin tässä alkaa sunnitella talven ulkoiluvarustusta herralle. Mietinnässä olis jos teettäis sille manttelin, kun ei noi kaupan oikeen istu kunnolla. Herralla kun on vielä niin lyhkäset karvat, että se palelee helposti.

Mukavaa syksyn jatkoa ja talven odotusta kaikille!